top of page
Søk
  • Web admin Jøsenfjord

Tilbakeblikk, forberedelse til slep til Norheimsund

Oppdatert: 17. sep. 2023

Etter nokre månader med stillstand blei det i februar gjennopptatt arbeidet med å ferdigstille stålet før sandblåsingn. Dei store arbeidene er nå fullført, men det dukkar stadig opp ting som må tast for å lette arbeidet for sandblåsarane.

Stillaset på bildekket blei demontert og erstatta av eit mindre på hjul som letta adkomsten for sandblåsarane.

Dekksplank frå salongen og diverse ståldeler er båret på land. Skottet mellom maskinrom og lasterom er ferdig sveist og klar for blåsing og maling, opphengt i lasterommet.

Fleire bilete: Klikk på ruta nedanfor.

Bilekket er ryddet og faststillas er erstattet med et rullestillas for bedre tilkomst og f
.
Last ned • 3.55MB

Mars fortsatte med arbeid på sluttføring av arbeidet. Sandblåserne har samidig rigget seg til og begynt på arbeidet. Småting som blir påpekt av sandblåserne tas fortlåpende i samarbeid med dem.

Sandblåsingen eAr antatt ferdig 29. april, og da begynner den virkelige innspurten for å være klar til utdokking i slutten av mai.

De blåser en seksjon hver dag, og så primer de denne på kvelden. når hele båten er blåst og primet, skal de vaske ned hele skipet før maling. Nedvask er planlagt gjennomført i påska for ikke åstøye for omgivelsene. Det hele ser eldig tillitvkkende og ser veldig bra ut.


Bilete Mars
.docx
Last ned DOCX • 3.07MB

April Arbeidet startet med planlegging av arbeid etter maling samt oppfølging av PCS. Det er også brukt noe tid i april på kontakt med både sjøfart og nortships rundt hva som må være gjort før slep.

Malingsarbeidet ble sluttført noen dager seinere enn antatt fra PSC sin side. noe som hindret full oppstart på siste innspurt. Arbeidet ombord ble starrtet så fort vi fikk tilkomst. Første prioritet ble ballast i akterskipet og legging av provisorisk dørk. Malingsarbeidet som er utført ser veldig bra ut.


Ballast på plass


Sinkanoder akter


Nymalt lasterom


Midlertidig hoveddekk


Ein dieseltank er på veg ned gjennom taket til lasterommet29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Månedsrapport For februar, og litt meir

Utført arbeid i februar 2024 Hoveddekket mm. I løpet av februar har vi senket aktiviteten om bord, slik at det i all hovedsak kun har vært to personer som har jobbet på dekket. De siste par planker bl

Comments


bottom of page